Verkoopsysteem evenementen

Verkoopsysteem evenementen

Organiseer je een concert, een theatervoorstelling of een sporttoernooi en wil je zelf de kaartverkoop managen? Verdiep je dan eens in een verkoopsysteem voor evenementen. Doe je dat dan heb en houd je steeds zicht op de statistieken en houd je bovendien niet alleen een stevige vinger aan de pols, maar ook gewoon de touwtjes stevig in handen.

Allesbehalve moeilijk

In feite is het werken met een verkoopsysteem voor evenementen allesbehalve moeilijk. Je kiest eerst een provider die je een systeem ter beschikking stelt. Daarna maak je een evenement aan, verkoop je tickets die vervolgens worden gescand bij de entree. Meer is het in beginsel niet. Bovendien hoeft het je geen geld te kosten. Wel wordt een klein bedrag aan servicekosten per kaart, tickets die betaald kunnen worden met alle bekende en gangbare betaalmethoden. De servicekosten per kaart kun je als organiserende partij weer doorberekenen aan de bezoekers van je evenement.

Verkoopsystemen evenementen

Door het dashboard dat op het systeem aangesloten is, heb je 24/7 inzicht in de kaartverkoop en heb je dus volledige controle over de kaartverkoop. Zo kun je eenvoudig verschillende typen kaarten aanmaken en velden toevoegen om bijvoorbeeld aan informatie over je bezoekers te komen die je wellicht later weer ergens voor kunt gebruiken. Het hele proces hoeft niet langer dan een handvol minuten gebeuren.

Betrouwbaar en eenvoudig

Het verkoopsysteem voor evenementen is betrouwbaar en zoals gezegd bijzonder eenvoudig. Dit geldt zeker ook voor de mensen die de kaarten kopen. Zo hoeft er geen account aangemaakt te worden en een dag voor het evenement plaatsvindt wordt het kaartje nogmaals verstuurd. De gekochte tickets kunnen vervolgens vanaf een scherm worden gescand. En mochten er onverhoopt kleine probleempjes ontstaan, dan is er op de achtergrond voldoende support en problemen snel te verhelpen. Het verkoopsysteem voor evenementen keert eens per week geld uit en dus heb jij je geld al binnen voor het evenement begint. Wel zo handig, want zo kun jij zelf ook steeds aan je verplichtingen voldoen.

De smartphones scannen net zo snel als de reguliere scanners

Het scannen? Dat doe je bij de deuren en kan gewoon met smartphones. Je krijgt een app die je kunt downloaden via de Playstore en de App Store. Met de smartphones scan je net zo snel als de losse scanners. Met hoeveel telefoons je aan de deur staat te scannen, maakt niets uit en dus hoeven er geen rijen voor de deur te ontstaan.

Meer informatie over dit online ticketsysteem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *