Led robot

LED robot

Tegenwoordig kun je als je een evenement of beurs organiseert een led robot boeken. De robots heb je in diverse afmetingen. De led robots hebben al dan niet een dvd-scherm aan het pak waarop eventueel filmpjes afgespeeld kunnen worden. Op de robot helm zit vaak een ingebouwde camera. Als de robots voor een gast staan, ziet de gast zichzelf dan terug op het beeldscherm.

Wat een eyecatchers!

Ze zijn indrukwekkend en kunnen heel erg groot zijn. Ze zijn indrukwekkend en met een led robot biedt je entertainment van de bovenste plank. Was vroeger een vuurspuwer al bijzonder, vergeleken met een led robot valt die echter in het niet. Zeker als je kijkt naar de Giant led robots die er tegenwoordig zijn. Deze grote robots geven de term eyecatcher een nieuwe dimensie. Verder heb je de Blu Stilt Walkers, dit zijn led robots op lage stelten en steken dus iets boven het publiek uit.

Plaats je logo of speel bedrijfsfilm af

De Blu Stilt Walkers hebben een laser, ze kunnen confetti afschieten en beschikken over twee lcd-schermen. De led robot kan gemakkelijk een uur voor je optreden en dat op elk evenement. Je kunt ook een led robot boeken in de vorm van een witte of rode uitvoering, uitgerust met een lcd-scherm. Op het scherm speel je een bedrijfsfilm af of plaats je het logo van je bedrijf. Als de gasten een selfie nemen met de robot, dan staat vaak het bedrijfslogo ook op de foto, mooie extra gratis reclame want een foto met een heuse robot wordt natuurlijk door iedereen gedeeld op Twitter en Facebook. Ook deze robot schiet confetti af en kan binnen een periode van drie uur twee keer een half uur optreden. Geef jij muziek door, dan wordt een show op maat voor de led robot gemaakt.

Liefst 2,5 meter groot

Heel bijzonder is de ABC robot. Opvallend is de lengte van ongeveer 2,5 meter. Een mega robot dus, die liever geen lange afstanden aflegt, maar wel volop de aandacht trekt vanwege de lengte en zijn imposante voorkomen. Ook met hem wil iedereen graag op den foto. Kortom; led robots zijn geweldig om te hebben op een beurs, bij promotionele activiteiten en wat dacht je van een kinderfeestje. De robots kunnen maatwerk leveren. Wil je echt opvallen dan is een robot een meer dan uitstekende optie. Bovendien komen er steeds nieuwe robots bij en wordt de keuze dus steeds groter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *