De beste house festivals van Nederland

House festivals

 

Nederland is een van de beste landen ter wereld als je van house festivals houdt. Elk jaar zijn er tal van house festivals waarop de grootste dj’s komen draaien. Benieuwd naar welke leuke house festivals er dit jaar allemaal in Nederland te beleven zijn? Lees dan snel verder!

 

DGTL festival Amsterdam

 

Het DGTL festival is een van de belangrijkste house en techno festivals ter wereld. Dit festival heeft namelijk de meest invloedrijke artiesten van het genre, daarom staat dit festival toch ook op menig bucketlist. Het vindt plaats van 10 tot en met 12 april 2020 op de NDSM-werf in Amsterdam.

 

18hrs Festival

 

18hrs heeft zijn naam niet gestolen, het is een te gek festival dat 18 uur duurt. Het 18hrs festival is net iets anders dan alle andere festivals, omdat je hier kunt losgaan op de beste muziek zowel in de openlucht als in underground warehouses. Het begint in de middag, aan de oevers van de Noordzee en rond 23 uur kan je tot in de vroege uurtjes genieten van de beste beats in de warehouses.

 

Free Your Mind Festival

 

Het Free your mind festival is bijzonder, omdat het plaatsvindt op een prachtige locatie: een schiereiland in Arnhem, omgeven door een bos vlak bij de Rijn. Het Free your mind festival heeft niet enkel vette techno, house en dance beats, maar heeft ook een bijzondere vibe. Dit festival is dus een hele belevenis!

 

Into The Woods Festival

 

Opzoek naar iets alternatiefs? Dan is het Into the woods festival iets voor jou. Op dit festival kan je niet enkel genieten van de beste muziek, maar ook van een buitengewone sfeer. Daar draait alles namelijk rond natuur en surrealisme. De ideale plek om eventjes aan de buitenwereld te ontsnappen! En geef toe: soms heb je daar écht eens nood aan!

 

Mysteryland Festival

 

Op het Mysteryland festival komen elk jaar opnieuw weer de grootste namen, maar ook de beste underdogs komen je er verbazen. Als echte house liefhebber mag dit festival dus niet uit je bucketlist ontbreken! Op het Mysteryland festival kan je niet alleen genieten van de beste house muziek, maar je zal er ook kunnen genieten van techno, electronica, EDM en hardcore. Ideaal als je ook van heavy beats houdt! Dit festival zal plaatsvinden van 28 tot en met 29 augustus 2020 in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *