Bordspellen, Arkham horror

Familietijd is natuurlijk belangrijk. Het is belangrijk om tussen alle drukke werk levens door alsnog een beetje quality time te hebben. Wat is nou leuk om te doen wanneer je op een vrijdagavond lekker allemaal op de bank zitten thuis? Dan kan je natuurlijk een film gaan kijken, maar is dit wel het beste idee? Misschien is het wel veel leuker om een bordspel te gaan spelen. Bordspellen zijn de afgelopen jaren een beetje ingeruild voor het online wereldje. Denk hierbij aan de playstation, Xbox, de WII en natuurlijk de mobiele telefoon. Er zijn veel verschillende soorten bordspellen waar je uit kan kiezen. Zo kent iedereen Monopoly nog wel maar er zijn natuurlijk nog heel veel andere soorten bordspellen zoals Hotel bijvoorbeeld. 

Arkham horror 

Arkham horror is een bordspel wat tegenwoordig heel veel gespeeld wordt, je kan dit met je hele familie doen. Dit spel is bedacht in 1987, de minimumleeftijd om dit spel te spelen is 12 jaar oud. Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten bordspellen, maar het bordspel Arkham horror is weer helemaal populair aan het worden. Arkham horror komt officieel uit Amerika en is heel geliefd in Amerika zelf, in Nederland kende we dit heel lang niet. Nu komt het weer helemaal terug. Bordspellen komen veel meer terug in het algemeen. Dit komt omdat veel ouders er klaar mee zijn dat kinderen de afgelopen jaren alleen maar spelletjes spelen online. Ga er maar eens aanstaan, 10 jaar geleden was het nog elke dag buiten spelen. Met goed weer of met slecht weer, maakte toen niks uit. Nu weten kinderen onderhand niet eens meer wat buitenspelen is.

Playstation

Er wordt tegenwoordig heel veel gegamed, dit houdt eigenlijk in dat er tegenwoordig heel veel kinderen en volwassenen zijn die met hun hoofd achter een beeldscherm zitten. Dit is iets wat heel slecht is voor je lichaam. Het is ten eerste vooral slecht om de hele dag achter je computer of TV te zitten. Waardoor je ten tweede dus veel te weinig beweegt. Er is wel een tijd geweest dat mensen veel achter de WII zaten, dit was een game computer waarmee je ook daadwerkelijk meer van ging bewegen. Dit was beter voor kinderen en volwassenen dan de hele dag te blijven zitten.

bordspellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *